20 Eylül 2008 Cumartesi

olması gerekenler

bir dizi alet edavat listesi gibi.

gözümüzü kapattığımızda ne istediğimizi biliyor olmalıyız. ben boş bir kağıda baktığımda, yine bomboş bembeyaz ihtimal dolu bir kağıt görüyorum. evet başka birşey göremiyorum. deneyin bakalım bir boş kağıda hipnotik bakışlar atın. birşeyler varmı üstünde. varsa süper. çok yeteneklisiniz, psikolojinizde uygun demekki. bomboşsanız, uğraşmayın boşuna benim gibi taklit edeceksiniz demektir. böle böle flashlar çakıp size ne yapmanız gerektiğini, neler görebileceğinizi bişiler göstermeyecek. yada benim nefret ettiğim sanat akımlarını denemelisiniz. ne olduğunu bilmeden başlayıp yine bilmeden bitirdiğiniz, içinizin artığı. ve evet buna bakıp beğenecek içinizden daha atık insanlar olabilir unutmayın. onlara bu atıkları kakalamanızda muhtemel. bir üründense ortaya çıkan çöpe anlamlar bağlayıp birşeye benzetmek isteyenler herzaman olacaktır. engellememek çıkarınıza.

neyse içimizde biriken fikirler dizisi, çıkmak için yer arıyor hani. sizde yazsammı, çalsammı çizsem mi yoksa kolaya kaçıp sevgilimle kavga edip kurtulsam mı bu içimdeki şeyden şeklinde arayıştasınız. bu durum büyük bir kaynak bence. işte onu yönlendirip, yorumlayıp, tanıyıp, işte bi dizi böle ıvır zıvır şey yaparak bir sonuca ulaştırmalısınız ki inanılmaz emek isteyen bir iş. sevgilinizle kavga ettiniz kesmedi bişiler yapmak zorunda hissettiniz, hemen olduğu gibi yansıttınız. evet ortaya çıkan bildiğiniz çöp. aman boşver böylede yiyorlar zaten insanlar garip vapurları felan var diyip, sıpıttınız bir kenara hoşur diye. yok içiniz rahat etmedi, sevgilinize aşk dolu bi mesaj gönderip sevme fırsatı kollar oldunuz. gözünüzde köşedeki sıpıtıkta. sevdiniz ettiniz ama yok olmadı. gösterip böbürleneyim dediniz, gösterdiniz sevgilinize tabii de sevgiliniz gayette sevilmekten bitap.. pffft diyip internetten yayınlayıp uluslararası övgü alim hem ortam yapar, beni ne çok sevan var diye mutlu olurum hayranlarıma öpücük gönderirim dediniz, tamam iyi de içinizde hala bi eziklik var, yuhh adamlar neler yapmışlar yau, inanılmaz dimii...

eh bunlar olmalı ki, eninde sonunda oturup herşeyinizi adayabilmelisiniz. değişen sevgiliniz bilmeli neyin peşinde olduğunuzu ki, gereksiz ilişki oyunu çocukluklarına kapılmadan özgürce koşabilesiniz ki bu imkansız. işte bir dengede hayat para sevgili eş felan derken, içinizdeki gücün bütünüyle vazgeçmeden vazgeçemeden, mutluluk başarı kariyer arasında eriyipte, o ilk olması gerekenleri hatırlayıp gülümseyip, huff hala aynı noktadayım ne garip deyivermelisiniz.

çiziorum çizorum yetmiooo...

0 yorum:

  © Blogger template 'Perhentian' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP